Presentació Pedalada

Posted in Pedalada

PEDALADA ESCANYABOCS '17

La Pedalada Escanyabocs '17, estrena direcció tècnica però manté l'esperit de la resta d'edicions i torna a oferir diferents ofertes de circuits amb quilometratge i dificultat variats per tal que tots els bikers trobin un repte a mida, amb un regal especial amb motiu del 10è aniversari, un circuit Ultra.
 
Els recorreguts que hem preparat estan pensats perquè tots els participants pugueu gaudir d'allò que més ens agrada a l'hora de la pràctica d'aquest esport; conèixer diferents paisatges, racons, camins i corriols que els nostres avantpassats utilitzaven per desplaçar-se i poder sobreviure en un territori de difícil comunicació. Senders que molt sovint amb el pas del temps han quedat oblidats i que l'equip de l'Escanyabocs recupera any rere any per vosaltres.

Tots tres recorreguts tenen el nivell adequat perquè tots el bikers que vulguin, puguin mesurar les seves forces i enfrontar un gran repte, físic i tècnic.

Podeu gaudir aquí del primer vídeo que ha preparat l'Associació Ciclista Urgellenca, amb un tastet del que podreu gaudir en la prova d'aquest any.